Ανακοινώσεις Διδασκόντων

Αλλαγές στη μορφή της γραπτής εξέτασης του μαθήματος 'Εισαγωγή στην αρχαία ελληνική και ρωμαϊκή αρχαιότητα' (κ. Farrington)

Η μορφή της γραπτής εξέτασης του μαθήματος παραμένει το ίδιο, εκτός από το ότι το πρώτο θέμα του δεύτερου σκέλους θα αποτελείται από ένα κείμενο με κενά που αφορά κυρίως θέματα χρονολογίας, καθώς και το δεύτερο θέμα θα αποτελείται από κείμενο με κενά που αφορά θέματα που παρουσιάζονται στις Διδακτικές Ενόντητες 2, 3 και 5. Το τρίτο θέμα παραμένει το ίδιο, δηλαδή, κείμενο έως και λάθη που καλείται ο/η φοιτητής/τρια να εντοπίσει και να διορθώσει πλήρως.  Επομένως η εξέταση θα είναι τώρα ως εξής.
1ο. ΜΕΡΟΣ
1ο. σκέλος

Ανακοίνωση για τα μαθήματα του κ.Χαριζάνη.

 Ανακοινώνεται στους φοιτητές-τριες του Τμήματος ότι το μάθημα Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ αντί της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020, ώρα 18.00-21.00 μ.μ., στην αίθουσα Α.
                                                                              Ο Διδάσκων,
                                                                          Γεώργιος Χαριζάνης
                                                               Επίκουρος Καθηγητής Βυζαντινής Ιστορίας ΤΙΕ

Ανακοίνωση για τα μαθήματα του κ.Miotto.

Τα μαθήματα του κ. ΜΙΟΤΤΟ της Πέμπτης 16ης Ιανουαρίου και της Παρασκευής 17ης Ιανουαρίου θα γίνουν εκτάκτως την Τρίτη 14ης Ιανουαρίου, ώρες 12-15 (Εισαγωγή στην Ιστορία του Ισλαμικού Κόσμου) και 15-18 (Ο Μωάμεθ και το Ισλάμ), στην αίθουσα Δ.
Ο διδάσκων

Σελίδες

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Δ.Π.Θ.

Επικοινωνία

Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας

Παναγή Τσαλδάρη 1
Κομοτηνή, 69100

Τηλ: 25310-39462
Fax: 25310-39483

Email: secr@he.duth.gr

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.