Διεξαγωγή μαθήματος ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 
 
Μετά από την πραγματοποίηση των δύο πρώτων μαθημάτων και μετά από συζήτηση με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, αποφασίστηκε το μάθημα να γίνεται δια ζώσης σε δύο τμήματα, ως εξής:
Το Α΄ τμήμα κάθε Τρίτη στην αίθουσα Β΄, 12.00-14.00 και
το Β΄ τμήμα κάθε Τρίτη στην αίθουσα Β΄, 15.00-17.00.
Από τους φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει το 2ο μάθημα (20/10/2020) ήδη έχουν καταρτιστεί δύο κατάλογοι, ένας για κάθε τμήμα. Καλώ όσους δεν έχουν εγγραφεί σε αυτούς τους καταλόγους και θέλουν να παρακολουθήσουν δια ζώσης και συστηματικά τα μαθήματα, να το δηλώσουν με μήνυμα στο apalikid@he.duth.gr το αργότερο ως την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου. Η παρακολούθηση θα είναι υποχρεωτική για όσους δηλώσουν πρόθεση αδιάλειπτης δια ζώσης παρακολούθησης και θα παίρνονται παρουσίες σε κάθε μάθημα. Αυτό, άλλωστε, επιτάσσει και το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Υπενθυμίζω ότι γενικά η παρακολούθηση του μαθήματος δεν είναι υποχρεωτική. Όσοι δεν εγγραφούν στους καταλόγους δια ζώσης παρακολούθησης, δεν θα έχουν καμιά βαθμολογική συνέπεια στις εξετάσεις. Επίσης, όσοι παρακολουθήσουν το μάθημα με φυσική παρουσία, δεν θα πριμοδοτηθούν βαθμολογικά. Το  μοναδικό κριτήριο για όλους θα είναι η επίδοση στις εξετάσεις.
Σημειώνω, τέλος, ότι ορισμένα μαθήματα-διαλέξεις προγραμματίζεται να γίνουν διαδικτυακά. Γι’ αυτό να φροντίσουν όλοι να εγγραφούν στο e-class του μαθήματος και να ενημερώνονται τακτικά. Εκεί θα γίνονται και αναρτήσεις με εκπαιδευτικό υλικό κτλ.
Άγγελος Παληκίδης
 
 
Άγγελος Παληκίδης
Επίκουρος Καθηγητής Διδακτικής της Ιστορίας
Τμήμα Ιστορίας & Εθνολογίας
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
---------------------------------------
Angelos Palikidis
Assistant Professor in History Didactics
History & Ethnology Department
DEMOCRITUS UNIVERSITY OF THRACE (GREECE)

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.