Υποχρεωτικό εργαστήριο για τους φοιτητές του 3ου εξαμήνου στο μάθημα "Ποσοτικές και ποιοτικές μέθοδοι έρευνας"

Παρακαλούνται μόνο οι φοιτητές του 3ου εξαμήνου και όσοι του 5ου εξαμήνου δεν το έχουν παρακαολουθήσει να δηλώσουν την ημερομηνία που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το υποχρεωτικό εργαστήριο στο μάθημα "Ποσοτικές και ποιοτικές μέθοδοι έρευνας στις κοινωνικές επιστήμες", επιλέγοντας να εγγραφούν στην αντίστοιχη ομάδα από το εργαλείο "Ομάδες Χρηστών" (αριστερή στήλη στο eclass του μαθήματος και μετά κάνοντας κλικ στο κουμπί εγγραφή της ομάδας που επιθυμούν δεξιά). Κάθε ομάδα έχει μέγιστο όριο φοιτητών 20.
Υπενθυμίζεται ότι η παρακολούθηση ενός εργαστηρίου είναι υποχρεωτική μόνο για τους φοιτητές του 3ου εξαμήνου  και για όσους του 5ου εξαμήνου δεν το έχουν παρακαολουθήσει προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν στο μάθημα (για τους παλιότερους δεν είναι υποχρεωτικό).
Για τους φοιτητές που δεν διαμένουν στην Κομοτηνή θα πραγματοποιηθούν 2 εργαστήρια, ένα την προηγούμενη και ένα την ίδια μέρα των εξετάσεων, προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να το παρακολουθήσουν όταν έρθουν για τις εξετάσεις. Έχουν δημιουργηθεί ομάδες για τα 2 αυτά εργαστήρια με αντίστοιχο όνομα (όριο 20 άτομα) στην οποία και πρέπει να εγγραφούν όσοι επιθυμούν να εξεταστούν τότε.   
Για περισσότερες πληροφορίες emailστο ksgourop@ee.duth.gr

Κατηγορία: 
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.