ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΝΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΠΘ ΖΩΗ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΟΛΗ ΒΑΡΒΟΥΝΗ

Την 1η Δεκεμβρίου 2020, κατά την πρώτη συνεδρίαση του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου «La religiosidad popular en el mundo griego: de la Antigüedad a la Grecia contemporánea» (XV Encuentro Cientνfico sobre Grecia), που διοργανώνουν διαδικτυακά, λόγω της πανδημίας, στις 1-3 Δεκεμβρίου στην Γρανάδα της Ισπανίας το Κέντρο Βυζαντινών, Νεοελληνικών και Κυπριακών Σπουδών (CentrodeEstudiosBizantinos, NeogriegosyChipriotas) του Πανεπιστημίου της Γρανάδα (UniversidaddeGranada), η Ερευνητική ομάδα: Σπουδές μεσαιωνικού και νεοελληνικού πολιτισμού (HUM 728) [Grupo de Investigación Estudios de la Civilización Griega Medieval y Moderna (Hum. 728)], το Τμήμα Μεσαιωνικής Ιστορίαςτου Πανεπιστημίου Γρανάδα (Dpto. de Historia Medieval y CC. y TT. Historiográficas de la Universidad de Granada) και  το Τμήμα Ελληνικής και Σλαβικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Γρανάδα (Dpto. de Filología Griega y Filología Eslava de la Universidad de Granada), θα απονεμηθεί το «Χρυσό Μετάλλιο Τιμής» (MedalladeHonor) του CentrodeEstudiosBizantinos, NeogriegosyGhipriotasστην Καθηγήτρια του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας και Αντιπρύτανη του ΔΠΘ κ. Ζωή Γαβριηλίδου και στον Καθηγητή του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ κ. Μανόλη Βαρβούνη, για το σύνολο της προσφοράς και του επιστημονικού έργου τους στις νεοελληνικές σπουδές.
         Επισυνάπτονται η αφίσα και το πρόγραμμα του συνεδρίου, καθώς και οι σύνδεσμοι μέσω των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής και το συνέδριο που θα ακολουθήσει.
         Η ακαδημαϊκή αυτή τιμή, πέρα από την επιβράβευση του επιστημονικού έργου των τιμωμένων, αποτελεί και αναγνώριση του ερευνητικού και διδακτικού έργου που επιτελείται στη Σχολή Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΔΠΘ, και στο πανεπιστήμιό μας γενικότερα.
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1 Δεκεμβρίου 2020:
https://oficinavirtual.ugr.es/redes/SOR/PruebaSALVEUGR/accesosala.jsp?IDSALA=22955694 [Password: 355600]

2 Δεκεμβρίου 2020:

https://oficinavirtual.ugr.es/redes/SOR/PruebaSALVEUGR/accesosala.jsp?IDSALA=22956025

- Κωδικός: 642289

3 Δεκεμβρίου 2020:

https://oficinavirtual.ugr.es/redes/SOR/PruebaSALVEUGR/accesosala.jsp?IDSALA=22956024

- Κωδικός: 873601

 
 
 
 

Επισυναπτόμενα αρχεία: 
Ημερομηνία: 
Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.