Ανακοίνωση για την αξιολόγηση των μαθημάτων από τους φοιτητές

Ανακοίνωση για την αξιολόγηση των μαθημάτων από τους φοιτητές

Προκειμένου να γίνει η αξιολόγηση των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2021 – 202, παρακαλούνται οι φοιτητές του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, να πραγματοποιήσουν από 22 Νοεμβρίου 2021 έως 24  Δεκεμβρίου 2021, αξιολόγηση των μαθημάτων τα οποία διδάσκονται.
Η διαδικασία της αξιολόγησης είναι ουσιαστική για την αξιολόγηση και την πιστοποίηση του προγράμματος σπουδών του Τμήματος και για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι φοιτητές να συμμετέχουν σε αυτήν.
Οδηγίες για την αξιολόγηση:
Για την συμμετοχή σας στην διαδικασία της ηλεκτρονικής αξιολόγησης μαθημάτων μέσω του Πληροφοριακού Σύστημα της ΜΟΔΙΠ http:/modip-server.kom.duth.gr ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:
1. Πατάμε στο μενού ερωτηματολόγιο.
2. Πληκτρολογούμε τα στοιχεία σύνδεσης με το όνομα χρήστη και τον κωδικό που χρησιμοποιούμε για το email και το unistudent και πατάμε σύνδεση.
3. Επιλέγουμε από τη λίστα το μάθημα το οποίο επιθυμούμε να αξιολογήσουμε.
4. Η αξιολόγηση γίνεται επιλέγοντας την επιθυμητή απάντηση από μία πενταβάθμια κλίμακα σε τρεις κατηγορίες (Ο διδάσκων, Η διδασκαλία, Το μάθημα). Όλες οι ερωτήσεις είναι υποχρεωτικές εκτός της τελευταίας που είναι προαιρετική και αναφέρεται στα τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις που επιθυμεί να υποβάλει ο φοιτητής.

Κατηγορία: 
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.