Επικαιροποιημένη ανακοίνωση για κατάθεση δικαιολογητικών για ορκωμοσία.

Ανακοινώνεται στις φοιτήτριες και στους φοιτητές του Τμήματός μας που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους(Εξεταστική περίοδο ΙΟΥΝΙΟΥ 2021) ότι μπορούν να αποστέλλουν  στη Γραμματεία του Τμήματος από τις 21/7/2021  έως τις 28/7/2021  τα ακόλουθα δικαιολογητικά ορκωμοσίας, ώστε να γίνει έλεγχος των δικαιολογητικών και της βαθμολογικής κατάστασης των υποψηφίων για ορκωμοσία:

  1. Επιστρέφονται στη Γραμματεία το δελτίο αναγνώρισης(για τους παλαιούς φοιτητές-αν υπάρχει), το πάσο και το πανεπιστημιακό βιβλιάριο υγείας(αν υπάρχει). Αν το πάσο έχει χαθεί προσκομίζετε Υπεύθυνη Δήλωση όπου θα δηλώνετε ότι το έχετε χάσει.
  2. Βεβαίωση από τη Βιβλιοθήκη του Τμήματος (αφού επιστρέψει ο φοιτητής την κάρτα δανεισμού) ότι ο φοιτητής δεν οφείλει βιβλία.  (Ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές) επικοινωνείτε με τη βιβλιοθήκη στο τηλ 2531039465.
  3. Έντυπα ορκωμοσίας (πατήστε εδώ)

Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν τα δικαιολογητικά με courier ή ΕΛΤΑ και όχι ηλεκτρονικά. (Γραμματεία Τμήματος Ιστορίας  και Εθνολογίας-Π.Τσαλδάρη 1-Κομοτηνη 69100)
1)    Όσον  αφορά τις βεβαιώσεις στέγασης:
α) Για τους φοιτητές που διαμένουν στις φοιτητικές εστίες στην Παν/πολη  Κομοτηνής, οι βεβαιώσεις θα αναζητηθούν από την Γραμματεία του Τμήματος χωρίς δική τους μεσολάβηση .
β) Για τους φοιτητές που διαμένουν στα δωμάτια που μισθώνει το Πανεπιστήμιο στο ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ(COSMOPOLIS),θα προσκομίσουν  την βεβαίωση ότι δεν εκκρεμεί η παράδοση του δωματίου του ,οι ίδιοι.
2)   Για όσους φοιτητές επιθυμούν  Βεβαίωση περάτωσης Σπουδών  θα πρέπει να καταθέσουν μαζί με τα δικαιολογητικά μια αίτηση (΄Έντυπα-αίτηση Γενικής χρήσης) στην οποία θα αναφέρεται με ποιο τρόπο θα γίνετε η παραλαβή της βεβαίωσης (Απλό ταχυδρομείο,  Courier ή email).
        Η βεβαίωση θα είναι έτοιμη για όσους αιτηθούν, σε 7-8 ημέρες.
3)  Όσοι φοιτητές έχουνε  κάνει πρακτική άσκηση θα πρέπει να προσκομίσουν φωτ/πια την βεβαίωσης που έχουν.
4)  Στα έντυπα ορκωμοσίας δεν  πρέπει να αναγράφονται τα Υποχρεωτικά μαθήματα. Θα αναγράφονται τα Υποχρεωτικά Κατεύθυνσής(12), Επιλογής Κατεύθυνσης(4) και τα Ελεύθερης Επιλογής(14).
     Για να συμπληρώσετε τα μαθήματα μπορείτε να συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα ΣΠΟΥΔΕΣ-ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ-ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

5)   Ημερομηνία ορκωμοσίας θα ορισθεί  και θα ανακοινωθεί στα τέλη Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου.
 
ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΕΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΟΤΑΝ ΘΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ   ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.
 
ΕΠΙΣΗΣ  ΜΗΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατηγορία: 
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.