ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 πρέπει να γίνει ηλεκτρονική αξιολόγηση των μαθημάτων του ΠΠΣ από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Τμήματος. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία οι φοιτητές και οι φοιτήτριες μπορούν να κάνουν την αξιολόγηση θα ανοίξει από 27 Απριλίου ως 22 Μαϊου 2020. Παρακαλούνται στο διάστημα αυτό οι φοιτητές και οι φοιτήτριές μας  να αφιερώσουν χρόνο, ώστε να συμμετέχουν στην αξιολόγηση, με στόχο να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η σημαντική αυτή για την ποιότητα του Προγράμματος Σπουδών μας και του διδακτικού έργου του Τμήματός μας διαδικασία.
Οδηγίες για την αξιολόγηση:
Για την συμμετοχή σας στην διαδικασία της ηλεκτρονικής αξιολόγησης μαθημάτων μέσω του Πληροφοριακού Σύστημα της ΜΟΔΙΠ http:/modip-server.kom.duth.gr ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:
1. Πατάμε στο μενού ερωτηματολόγιο.
2. Πληκτρολογούμε τα στοιχεία σύνδεσης με το όνομα χρήστη και τον κωδικό που χρησιμοποιούμε για το email και το unistudent και πατάμε σύνδεση.
3. Επιλέγουμε από τη λίστα το μάθημα το οποίο επιθυμούμε να αξιολογήσουμε.
4. Η αξιολόγηση γίνεται επιλέγοντας την επιθυμητή απάντηση από μία πενταβάθμια κλίμακα σε τρεις κατηγορίες (Ο διδάσκων, Η διδασκαλία, Το μάθημα). Όλες οι ερωτήσεις είναι υποχρεωτικές εκτός της τελευταίας που είναι προαιρετική και αναφέρεται στα τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις που επιθυμεί να υποβάλει ο φοιτητής.

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.