Κατάθεση δικαιολογητικών για ορκωμοσία.

Ανακοινώνεται στις φοιτήτριες και στους φοιτητές του Τμήματός μας που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους(Εξεταστική περίοδο Φεβρουαρίου 2020) ότι μπορούν να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος από τις 10/3/2020  έως τις 19/3/2020 -Δευτέρα-Τρίτη και Πέμπτη και ώρες 11:00-13:00 για να καταθέσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά ορκωμοσίας, ώστε να γίνει έλεγχος των δικαιολογητικών και της βαθμολογικής κατάστασης των υποψηφίων για ορκωμοσία:

  1. Επιστρέφονται στη Γραμματεία το δελτίο αναγνώρισης(για τους παλαιους φοιτητές-αν υπάρχει), το πάσο και το πανεπιστημιακό βιβλιάριο υγείας(αν υπάρχει).
  2. Βεβαίωση από τη Βιβλιοθήκη του Τμήματος (αφού επιστρέψει ο φοιτητής την κάρτα δανεισμού) ότι ο φοιτητής δεν οφείλει βιβλία.  (Ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές)
  3. Έντυπα ορκωμοσίας (πατήστε εδώ)

Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν τα δικαιολογητικά με courier ή ΕΛΤΑ αφού επικοινωνήσουν με τη βιβλιοθήκη (τηλ 2531039465).

Όσον  αφορά τις βεβαιώσεις στέγασης:
α) Για τους φοιτητές που διαμένουν στις φοιτητικές εστίες στην Παν/πολη  Κομοτηνής, οι βεβαιώσεις θα αναζητηθούν από την Γραμματεία του Τμήματος χωρίς δική τους μεσολάβηση .
β) Για τους φοιτητές που διαμένουν στα δωμάτια που μισθώνει το Πανεπιστήμιο στο ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ(COSMOPOLIS),θα προσκομίσουν  την βεβαίωση ότι δεν εκκρεμεί η παράδοση του δωματίου του ,οι ίδιοι.
Οσοι φοιτητές έχουνε  κάνει πρακτική άσκηση θα πρέπει να προσκομίσουν φωτ/πια την βεβαίωσης που έχουν.
Για όσους φοιτητές επιθυμούν  Βεβαίωση περάτωσης Σπουδών  θα πρέπει να καταθέσουν μαζί με τα δικαιολογητικά μια αίτηση (΄Εντυπα-αίτηση Γενικής χρήσης) στην οποία θα αναφέρεται με ποιό τρόπο θα γίνετε η παραλαβή της βεβαίωσης(ΕΛΤΑ-Courier).
Η βεβαίωση θα είναι έτοιμη για όσους αιτηθούν σε 7-8 ημέρες.

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.