Σεμινάριο: «Εισαγωγή στην Προφορική Ιστορία» 30 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου 2018

Η Ένωση Προφορικής Ιστορίας και το Λαογραφικό & Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης συνδιοργανώνουν σεμινάριο σχετικά με τις αρχές και τη μεθοδολογία της προφορικής ιστορίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου (έναρξη: 16:30) και το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018 (όλη την ημέρα), στην αίθουσα διαλέξεων του Λαογραφικού & Ιστορικού Μουσείου Ξάνθης.
Στόχος του σεμιναρίου είναι να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στις θεωρητικές και μεθοδολογικές αρχές της προφορικής ιστορίας καθώς και στα ζητήματα που συνδέονται με την τεχνική της συνέντευξης και τη δεοντολογία. Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με τη σύσταση ομάδας προφορικής ιστορίας στην Ξάνθη που θα έχει ως στόχο τη συλλογή προφορικών μαρτυριών για τη δημιουργία αρχειακού προφορικού υλικού το οποίο θα συμβάλλει θετικά στην ανάδειξη ποικίλων πτυχών της ιστορίας του τόπου.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν, με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (μέχρι 40 άτομα) και δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμες θέσεις για το Σεμινάριο αφού έχει συμπληρωθεί ο αριθμός συμμετεχόντων.

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.