Πρώτη συνάντηση με τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών: «Σπουδές στην Τοπική Ιστορία – Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις»

Το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου και ώρα 12:30, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα «Πολλαπλών Χρήσεων» του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης η πρώτη συνάντηση με τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών: «Σπουδές στην Τοπική Ιστορία – Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις».
 
Στη συνάντηση συμμετείχαν με φυσική και εξ αποστάσεως παρουσία Μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Π.Μ.Σ., Μέλη ΔΕΠ και ΕΔΙΠ που διδάσκουν στο Π.Μ.Σ., καθώς και νεοεισερχόμενοι μεταπτυχιακοί φοιτητές αλλά και φοιτητές παλαιότερων εξαμήνων.
 
Τη συζήτηση συντόνισε ο Διευθυντής του Π.Μ.Σ., Καθηγητής Γεώργιος Χρ. Τσιγάρας, ο οποίος έθιξε, μεταξύ άλλων, ζητήματα σχετικά με την ορθότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του μεταπτυχιακού προγράμματος, θέματα που αφορούν το πρόγραμμα σπουδών, τις εξετάσεις, τις εργασίες εξαμήνου, τις διπλωματικές εργασίες αλλά και πρακτικότερα ζητήματα, όπως την ορθότερη χρήση των ηλεκτρονικών μέσων που διαθέτει το Π.Μ.Σ. Ακολούθησε διάλογος μεταξύ των διδασκόντων του Π.Μ.Σ. και των μεταπτυχιακών φοιτητών, κατά τη διάρκεια του οποίου απαντήθηκαν ερωτήσεις και απορίες που εκφράστηκαν από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές.
 
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, κοινοποιήθηκαν στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Π.Μ.Σ. επιγραμματικά τα βασικότερα σημεία στα οποία εστίασε η συζήτηση.

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.