Ημερίδα με τίτλο «Μοναστική ζωή και εκκλησιαστική παράδοση στη Θράκη» , αφιέρωμα τιμής στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ Β΄

Το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 25 χρόνια λειτουργίας του (1991-2016) και με αφορμή την αναγόρευση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β΄ σε επίτιμο διδάκτορα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, διοργανώνει το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, στο κεντρικό αμφιθέατρο της πανεπιστημιούπολης της Κομοτηνής, επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Μοναστική ζωή και εκκλησιαστική παράδοση στη Θράκη», η οποία θα αρχίσει στις 17.00. Επιστημονικός υπεύθυνος της ημερίδας, η οποία θα παρουσιάσει το ερευνητικό έργο του Τμήματος στους τομείς αυτούς, είναι ο Καθηγητής κ. Μ. Γ. Βαρβούνης, Αναπλ. Προέδρου του Τμήματος, το δε πρόγραμμα και η σχετική αφίσα επισυνάπτονται για την ενημέρωσή σας. Σημειώνεται ότι για την ημερίδα αυτή θα χορηγηθούν βεβαιώσεις στους ενδιαφερομένους και στους φοιτητές που θα την παρακολουθήσουν.
Στη συνέχεια, στο κεντρικό αμφιθέατρο και στις 19.30 και γίνει η αναγόρευση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β΄ σε επίτιμο διδάκτορα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, σύμφωνα με το πρόγραμμα που επίσης επισυνάπτεται.

Ημερομηνία: 
Σάββατο, 16 Απριλίου, 2016
Τοποθεσία: 
Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής, Κεντρικό Αμφιθέατρο
Φωτογραφίες: 
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.