Διαδικτυακή συζήτηση με τον Ισίδωρο Ζουργό για το σύγχρονο ελληνικό ιστορικό μυθιστόρημα στο Εργαστήριο Λαογραφίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Δ.Π.Θ.

Στο πλαίσιο των επιστημονικών εκδηλώσεων του Εργαστηρίου Λαογραφίας και  Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18.00 διαδικτυακή συζήτηση με τον συγγραφέα Ισίδωρο Ζουργό για Το σύγχρονο ελληνικό ιστορικό μυθιστόρημα.
Προλογίζει ο Καθηγητής Μ. Γ. Βαρβούνης, Διευθυντής του Εργαστηρίου Λαογραφίας και  Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Συντονίζει ο Δρ. Θανάσης Β. Κούγκουλος, Μέλος Ε.ΔΙ.Π.

Σύνδεσμος συμμετοχής στη διαδικτυακή διάλεξη με Skype for Business ή Skype Meetings: 
https://meet.lync.com/houtest-ac/kougkoulos.athanasios/GK6Y9Q0O
Ο Ισίδωρος Ζουργός γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1964. Σπούδασε Παιδαγωγικά και υπηρετεί στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως δάσκαλος. Έχει δυο παιδιά και σήμερα εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με διάφορα περιοδικά δημοσιεύοντας ποίηση και πεζογραφία, καθώς και βιβλιογραφικά κριτικά σημειώματα. Έχει επίσης ασχοληθεί με θέματα διδασκαλίας της λογοτεχνίας στο δημοτικό σχολείο και ιστορίας της εκπαίδευσης. Έχει εκδώσει τα μυθιστορήματα: Φράουστ (2010), Αποσπάσματα από το βιβλίο του ωκεανού (2000/2007), Η ψίχα εκείνου του καλοκαιριού (2002/2010), Στη σκιά της πεταλούδας (2005), Η αηδονόπιτα (2008), Ανεμώλια (2011 - Βραβείο Αναγνωστών ΕΚΕΒΙ), Σκηνές από τον βίο του Ματίας Αλμοσίνο (2014), Λίγες και μία νύχτες (2017), Οι ρετσίνες του βασιλιά (2019).
Βοηθητικές οδηγίες συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους εκτός Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου:
1. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Skype Meetings και από εδώ:
https://az801095.vo.msecnd.net/prod/LWA/plugins/windows/SkypeMeetingsApp.msi
2. Οδηγίες για τη σύνδεση στην τηλεδιάσκεψη με Skype Meetings:
https://www.he.duth.gr/el/node/12004
 

Επισυναπτόμενα αρχεία: 
Ημερομηνία: 
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2020
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.