1ο Συνέδριο Φοιτητών Ιστορίας και Εθνολογίας Κομοτηνής 13-14 Ιανουαρίου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 1ο Σ.Φ.Ι.Ε.Κ.
Η οργανωτική επιτροπή και ο Φοιτητικός Σύλλογος ‘’Ηρόδοτος’’ σας προσκαλούν στο 1ο Συνέδριο Φοιτητών Ιστορίας και Εθνολογίας Κομοτηνής, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Σχολής μας  (Α’ αίθουσα β’ ορόφου), στις 
13.1.2023 (ώρα έναρξης 17:30) 

14.1.2023 (ώρα έναρξης 10:30)
 Το συνέδριο θα προλογίσουν και θα απευθύνουν χαιρετισμό, ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Γεώργιος Τσιγάρας και ο Κοσμήτορας της σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών κ. Εμμανουήλ Βαρβούνης.
Καθώς είναι το πρώτο φοιτητικό συνέδριο της Σχολής μας, φιλοδοξούμε να ανοίξουμε έναν δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα σε φοιτητές, καθηγητές την ευρύτερη επιστημονική κοινότητα αλλά και την τοπική κοινωνία για κάθε ζήτημα της σχολής. Ο χώρος του συνεδρίου αναμένεται να  αποτελέσει ένα ασφαλές περιβάλλον για τους φοιτητές ώστε να παρουσιάσουν τις εργασίες τους ανάμεσα στους υπόλοιπους συναδέλφους τους και παράλληλα μια ευκαιρία μέσα απ’ την ανάδειξη διαφορετικών θεματικών ενοτήτων να έρθουν σε επαφή με τους περισσότερους κλάδους που προσφέρει η σχολή μας. Ευελπιστούμε αυτό μας το εγχείρημα να έχει συνέχεια, να καθιερωθεί δηλαδή ως θεσμός για το Τμήμα μας, να εμπλουτιστεί με περισσότερες δράσεις κατά τα επόμενα χρόνια και προσελκύσει συμμετοχές απ’ όλα τα ομοταγή και μη Τμήματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων.
Το συνέδριο είναι ανοιχτό σε όλους.
Σας περιμένουμε!

Επισυναπτόμενα αρχεία: 
Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου, 2023 έως Σάββατο, 14 Ιανουαρίου, 2023
Κατηγορία: 
Φωτογραφίες: 
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.