Αποφοιτήσεις - ορκωμοσίες

Ανακοίνωση για την ορκωμοσία 2016 2η

Την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νέων πτυχιούχων του Τμήματός μας στο Αμφιθέατρο της Παλαιάς Νομικής (Π.Τσαλδάρη 1).
Οι απόφοιτοι που πρόκειται να ορκιστούν πρέπει να προσέλθουν τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα στην «αίθουσα πολλαπλών χρήσεων» (στον 1ος όροφο του κτιρίου του Τμήματος) για να υπογράψουν τα πρωτόκολλα ορκωμοσίας.

Ορκωμοσία 2016 2η

Την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η τελετή της ορκωμοσίας των νέων αποφοίτων του Τμήματος που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους κατά την εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2016.
Ενώπιον του Κοσμήτορα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών κ. Κωνσταντίνου Κ. Χατζόπουλου και του Προέδρου του Τμήματος κ. Εμμανουήλ Βαρβούνη και με την παρουσία πλήθους συγγενών και φίλων ορκίστηκαν συνολικά 47 απόφοιτοι. Τον όρκο εκφώνησε ο κ. Σταματέλης Ιωάννης.

Αμέσως παρακάτω δημοσιεύονται τα ονόματα των νέων πτυχιούχων και φωτογραφίες από την τελετή.

Παραλαβή παπύρων ορκωμοσίας 2016 1ης

ΣΑΣ   ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ  ΟΤΙ   ΟΙ   ΠΑΠΥΡΟΙ  ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ  ΠΟΥ   ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ  ΣΤΙΣ  21/4/2016  ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ .
ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΑΡΑΛΑΒΗ  ΤΟΥΣ  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ  ΣΤΟ MAILΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ (xefremid@kom.duth.gr)   ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ (Δ/ΝΣΗ , ΤΚ , ΠΟΛΗ, ΚΙΝΗΤΟ)  ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ  ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

Σελίδες

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.