Ανακοινώσεις Προπτυχιακών Σπουδών

Ανακοινώσεις προπτυχιακού προγράμματος

Ανακοίνωση για τον τρόπο λειτουργείας της Γραμματείας.

Σε εφαρμογή των σχετικών εγκυκλίων Υπουργείων για τα μέτρα προστασίας και λειτουργίας των υπηρεσιών προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19 παρακαλούμε τους φοιτητές να απευθύνουν ηλεκτρονικά (μόνο από το ιδρυματικό τους email  και όχι από τα προσωπικά) στη Γραμματεία του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ, τα αιτήματα τους προκειμένου να εξυπηρετηθούν στην γνωστή διεύθυνση : secr@he.duth.gr.

Διαδικτυακή Ημερίδα: "Οι πανδημίες ως καταλύτης στην εξέλιξη της Ιστορίας"

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής (Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας) οργανώνει μέσω Skype for Business διαδικτυακή ημερίδα την Κυριακή 3 Μαΐου 2020 και ώρα 18.00 με τίτλο:

Οι πανδημίες ως καταλύτης στην εξέλιξη της Ιστορίας

 

 

Ομιλητές:

Μ. Γ. Βαρβούνης, Καθηγητής Λαογραφίας - Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας Δ.Π.Θ.

Κωνσταντίνος Ζαφείρης, Επ. Καθηγητής Δημογραφίας Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας

Διαδικτυακή διάλεξη της Δρ. Aslı Çete για την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου

Στο πλαίσιο του μαθήματος "Λογοτεχνία της Γενιάς του 1880 και Λαογραφία" του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και σε συνεργασία με το Εργαστήριο Λαογραφίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαΐου 2020 και ώρα 18.00 από την Δρ.

Οδηγίες για συμμετοχή φοιτητών στη σύγχρονη τηλεκπαίδευση

Αγαπητοί φοιτητές/τριες,

παρακάτω ακολουθούν οι οδηγίες για τη συμμετοχή των προπτυχιακών φοιτητών στις τηλεδιασκέψεις στα πλαίσια της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Πριν από κάθε προγραμματισμένη σύγχρονη διδασκαλία από απόσταση (τηλεκπαίδευση) θα λαμβάνετε ηλεκτρονικό μήνυμα μέσω του eclass(ή θα βλέπετε στις ανακοινώσεις του μαθήματος στο eclass) στο οποίο θα αναφέρεται η ημερομηνία και η ώρα της τηλεδιάσκεψης και θα υπάρχει ένας σύνδεσμος (link) που θα πρέπει να ακολουθήσετε (πατήσετε) την προγραμματισμένη ώρα ώστε να συνδεθείτε στην τηλεδιάσκεψη.

Ανακοίνωση για την αξιολόγηση των μαθημάτων από τους φοιτητές

Προκειμένου να γίνει η αξιολόγηση των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2019 – 2020, παρακαλούνται οι φοιτητές του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, να πραγματοποιήσουν από 18 Νοεμβρίου 2019 έως 15 Δεκεμβρίου 2019, αξιολόγηση των μαθημάτων τα οποία διδάσκονται.
Η διαδικασία της αξιολόγησης είναι ουσιαστική για την αξιολόγηση και την πιστοποίηση του προγράμματος σπουδών του Τμήματος και για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι φοιτητές να συμμετέχουν σε αυτήν.

Σελίδες

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Δ.Π.Θ.

Επικοινωνία

Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας

Παναγή Τσαλδάρη 1
Κομοτηνή, 69100

Τηλ: 25310-39462
Fax: 25310-39483

Email: secr@he.duth.gr

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.