Σεμινάρια - Διαλέξεις - Ομιλίες - Εκθέσεις

Πειραματική διδασκαλία Ιστορίας σε μαθητές/τριες Γυμνασίου στο Εργαστήριο Τεχνολογίας, Έρευνας & Εφαρμογών στην Εκπαίδευση

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 (ώρες: 12.00-14.00) θα πραγματοποιηθεί πειραματική διδασκαλία στο Εργαστήριο Τεχνολογίας, Έρευνας & Εφαρμογών στην Εκπαίδευση του Τμήματος Ιστορίας & Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Η διδασκαλία θα αφορά στο μάθημα της Βυζαντινής Ιστορίας, θα γίνει σε ψηφιακό αλληλεπιδραστικό περιβάλλον και θα συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες της Β΄ τάξης του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής με την καθηγήτρια τους κ. Φιερούλα Παπαδάτου. Το μάθημα οργανώνουν ο κ.

Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ DAMLA DEMİRÖZÜ ΣΤΟ Π.Μ.Σ. ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΑΣ

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17.00 η Καθηγήτρια Νεοελληνικών Σπουδών του İstanbul Üniversitesi της Τουρκίας κ. Damla Demirözü θα δώσει διάλεξη στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σπουδές στην Τοπική Ιστορία - Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις» του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με θέμα: «Οι διαφορετικές εκφάνσεις του Έλληνα στην τουρκική αφήγηση». Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Α΄ του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας.

Επιμορφωτικός κύκλος ομιλιών για την Προϊστορική Θράκη, εκδήλωση με θέμα: Χαρτογραφώντας τους πρώιμους γεωργούς στη Θράκη

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:30 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη εκδήλωση του 3ου Επιμορφωτικού Κύκλου Ομιλιών που διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης με κύριο άξονα την Προϊστορική Θράκη και στόχο την παρουσίαση στο ευρύ κοινό ενός περιγράμματος της απώτατης και απώτερης πολιτιστικής εξέλιξης της Αιγαιακής Θράκης, όπως μας είναι γνωστή σήμερα, αλλά και να παρουσιάσουν την τρέχουσα προβληματική της αρχαιολογικής έρευνας.

 

Pages

University web services

External web services

Contact us

Department of History and Ethnology

Panagi Tsaldari 1
Komotini, 69100

Τel: 25310-39462
Fax: 25310-39483

Email: secr@he.duth.gr

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.