Νέες διευκρινήσεις σχετικά με τα μαθήματα του κ.Λαμπρίδη

Σύμφωνα με απόφαση της Γ.Σ. του Τ.Ι.Ε. τον Απρίλιο του 2018 το μάθημα «Εισαγωγή στην Κοινωνική Ψυχολογία» ορίστηκε ως προαπαιτουμενο για την δήλωση και παρακολούθηση των υπόλοιπων μαθημάτων που διδάσκει ο κ. Λαμπρίδης στο Τμήμα.
Η απόφαση ισχύει από το ακαδ. έτος 2018 – 2019 και εξής: Δηλαδή, οι φοιτητές/φοιτήτριες που σήμερα αρχίζουν τη φοίτησή τους στο Δ και στο ΣΤ εξάμηνο σπουδών τους υπόκεινται σε αυτή τη ρύθμιση, όπως βέβαια και οι φοιτητές/φοιτήτριες που σήμερα αρχίζουν το Β εξάμηνο των σπουδών τους.
Συνεπώς, οι φοιτητές/φοιτήτριες που σήμερα φοιτούν στο Δ εξάμηνο σπουδών πρέπει πρώτα να δηλώσουν και να παρακολουθήσουν το μάθημα «Εισαγωγή στην Κοινωνική ψυχολογία» στο χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2021 – 2022 (όταν δηλαδή θα είναι στο Ε εξάμηνο σπουδών τους) και στη συνέχεια να επιλέξουν τα υπόλοιπα μαθήματα του κ. Λαμπρίδη, εφόσον το επιθυμούν. Σημειώνεται εδώ ότι μπορούν να επιλέξουν παράλληλα τα δύο μαθήματα που διδάσκει ο κ. Λαμπρίδης στο χειμερινό εξάμηνο (Εισαγωγή στην Κοινωνική Ψυχολογία και Θέματα ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης παιδιού και εφήβου).
Οι φοιτητές/φοιτήτριες που σήμερα φοιτούν στο Στ εξάμηνο σπουδών τους μπορούν να δηλώσουν τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου του κ. Λαμπρίδη (Εφαρμογές Κοινωνικής Ψυχολογίας στην Εκπαίδευση και Κοινωνική Ψυχολογία των Διαπροσωπικών και Διομαδικών Σχέσεων) μόνο εφόσον έχουν δηλώσει στο προηγούμενο (χειμερινό εξάμηνο του 2020 – 2021) το μάθημα Εισαγωγή στην Κοινωνική Ψυχολογία. Διαφορετικά, θα πρέπει πρώτα στο επόμενο χειμερινό εξάμηνο (2021 – 2022) να δηλώσουν και να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο μάθημα κι έπειτα, αν το επιθυμούν, να δηλώσουν τα υπόλοιπα μαθήματα που διδάσκει ο κ. Λαμπρίδης
Για τους φοιτητές/φοιτήτριες του Η εξαμήνου σπουδών δεν ισχύουν οι παραπάνω όροι και προϋποθέσεις καθώς εισήχθησαν στο Τμήμα πριν τον Απρίλιο του 2018.

***************************************************************************************************************************************************************************
Ευθύμιος Α. Λαμπρίδης
Αναπληρωτής Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχολογίας
Τμήμα Ιστορίας & Εθνολογίας
Σχολή Κλασικών & Ανθρωπιστικών Σπουδών
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράλης
Π. Τσαλδάρη, 1 - 69 100 - Κομοτηνή
Τηλ. 0030 25310 39469, εσωτ. 74469

Efthymios A. Lampridis (PhD)
Associate Professor of Social Psychology
Department of History & Ethnology
School of Classics & Humanities
Democritus University of Thrace, GREECE
1, P. Tsaldari Street, 69 100, KOMOTINI
Tel. 0030 25310 39469

Διδάσκων: 

External web services

Contact us

Department of History and Ethnology

Panagi Tsaldari 1
Komotini, 69100

Τel: 25310-39462
Fax: 25310-39483

Email: secr@he.duth.gr

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.