Κατάθεση δικαιολογητικών για ορκωμοσία.

Ανακοινώνεται στις φοιτήτριες και στους φοιτητές του Τμήματός μας που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους(Εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2019) ότι μπορούν να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος από τις 29/10/2019  έως τις 8/11/2019 -Δευτέρα-Τρίτη και Πέμπτη και ώρες 11:00-13:00 για να καταθέσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά ορκωμοσίας, ώστε να γίνει έλεγχος των δικαιολογητικών και της βαθμολογικής κατάστασης των υποψηφίων για ορκωμοσία:

  1. Επιστρέφονται στη Γραμματεία το δελτίο αναγνώρισης(για τους παλαιούς φοιτητές-αν υπάρχει), το πάσο  και το πανεπιστημιακό βιβλιάριο υγείας(αν υπάρχει).
  2. Βεβαίωση από τη Βιβλιοθήκη του Τμήματος (αφού επιστρέψει ο φοιτητής την κάρτα δανεισμού) ότι ο φοιτητής δεν οφείλει βιβλία.  (Ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές)
  3. Έντυπα ορκωμοσίας (πατήστε εδώ)
  4. Όσοι φοιτητές έχουν πάρει μέρος σε πρακτική άσκηση και έχουν βεβαίωση θα πρέπει μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά να καταθέσουν και αντίγραφα των βεβαιώσεων.

Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν τα δικαιολογητικά με courier αφού επικοινωνήσουν με τη βιβλιοθήκη (τηλ 2531039465).
Όσον  αφορά τις βεβαιώσεις στέγασης:
α) Για τους φοιτητές που διαμένουν στις φοιτητικές εστίες στην Παν/πολη  Κομοτηνής, οι βεβαιώσεις θα αναζητηθούν από την Γραμματεία του Τμήματος χωρίς δική τους μεσολάβηση .
β) Για τους φοιτητές που διαμένουν στα δωμάτια που μισθώνει το Πανεπιστήμιο στο ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ(COSMOPOLIS),θα προσκομίσουν  την βεβαίωση ότι δεν εκκρεμεί η παράδοση του δωματίου του ,οι ίδιοι.
Για όσους φοιτητές επιθυμούν  Βεβαίωση περάτωσης Σπουδών  θα πρέπει να καταθέσουν μαζί με τα δικαιολογητικά μια αίτηση (Ενημέρωση-΄Εντυπα-αίτηση Γενικής χρήσης) στην οποία θα αναφέρεται με ποιό τρόπο θα γίνετε η παραλαβή της βεβαίωσης(ΕΛΤΑ-Courier).
Η βεβαίωση θα είναι έτοιμη για όσους αιτηθούν σε 7-8 ημέρες.
 

University web services

External web services

Contact us

Department of History and Ethnology

Panagi Tsaldari 1
Komotini, 69100

Τel: 25310-39462
Fax: 25310-39483

Email: secr@he.duth.gr

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.