Ανακοινώσεις

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: «Σπουδές στην Τοπική Ιστορία – Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις»

H Συνέλευση του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, στην ένατη (9η) τακτική συνεδρίασή της που έγινε στις 31.05.2023, αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εισαγωγή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: «Σπουδές στην Τοπική Ιστορία – Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις».
 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση.

Υποστήριξη διδακτορικής διατριβής από την κα Σπυριδούλα Παπανδρέου με θέμα: «Μη εκδήλωση φιλοκοινωνικής συμπεριφοράς του παρατηρητή σε συνθήκες κυβερνοεκφοβισμού: Μελέτη των διαδικασιών της ηθικής αυτορρύθμισης και της ηθικής υποκρισίας»

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη18 Μαΐου 2023 και ώρα 10:30 θα πραγματοποιηθεί η δημόσια υποστήριξη της διδακτορικής διατριβής της υποψήφιας διδάκτορος του Τμήματος, κας Σπυριδούλας Παπανδρέου με θέμα: «Μη εκδήλωση φιλοκοινωνικής συμπεριφοράς του παρατηρητή σε συνθήκες κυβερνοεκφοβισμού: Μελέτη των διαδικασιών της ηθικής αυτορρύθμισης και της ηθικής υποκρισίας».

Προκήρυξη οικονομικής υποστήριξης μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών - Ερευνητών/τριών

Το Ίδρυμα προτίθεται να υποστηρίξει οικονομικά κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες και ερευνητές/τριες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

 

Πληροφορίες για τις προϋποθέσεις χορήγησης της οικονομικής ενίσχυσης, η αίτηση, η οποία πρέπει να συμπληρωθεί και να υποβληθεί ηλεκτρονικά, όπως και τα αναγκαία δικαιολογητικά, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος. 

 

www.ipep-gr.org 

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 21.4.2023

 

Υποστήριξη πτυχιακής εργασίας κ. Κωνσταντίνου Πιτσιάβα

Ανακοινώνεται ότι στις 3 Οκτωβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, ο φοιτητής του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, κ. Κωνσταντίνος Πιτσιάβας, θα υποστηρίξει δημόσια την πτυχιακή του εργασία με τίτλο: «Μεταβυζαντινή τέχνη και Μπαρόκ. Καλλιτεχνικά στοιχεία στην όψιμη ζωγραφική του Αγίου Όρους». Συνεξεταστής της εργασίας είναι ο κ. Δημοσθένης Στρατηγόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας.
 

Pages

External web services

Contact us

Department of History and Ethnology

Panagi Tsaldari 1
Komotini, 69100

Τel: 25310-39462
Fax: 25310-39483

Email: secr@he.duth.gr

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.