Ανακοινώσεις Μεταπτυχιακών Σπουδών

Ανακοινώσεις μεταπτυχιακού προγράμματος

Επικαιροποιημένη ανακοίνωση για την υποστήριξη διδακτορικής διατριβής.

Ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 και ώρα 12:00 μ.μ., ο υποψήφιος διδάκτορας κ. Νικόλαος Τσουρής θα υποστηρίξει ενώπιον της Επταμελούς Εξεταστικής Επιτροπής, τη διατριβή του με θέμα " Στο απόγειο του μεγαλοϊδεατισμού: τα ελληνικά παιδικά περιοδικά και η πατριωτική παιδεία κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων".

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην "αίθουσα τηλεδιάσκεψης στο κτήριο της Πρυτανείας  του Δ.Π.Θ.  κατα την διαρκεια της οποίας τα μέλη της επταμελους εξεταστικής επιτροπής θα συμμετέχουν με τηλεδιάσκεψη.

Υποστήριξη διδακτορικής διατριβής.

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 και ώρα 12:00 μ.μ., ο υποψήφιος διδάκτορας κ. Νικόλαος Τσουρής θα υποστηρίξει ενώπιον της Επταμελούς Εξεταστικής Επιτροπής, τη διατριβή του με θέμα " Στο απόγειο του μεγαλοϊδεατισμού: τα ελληνικά παιδικά περιοδικά και η πατριωτική παιδεία κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων".

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην "αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών" του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ. και είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Δημόσια υποστήριξη μεταπτυχιακής διατριβής

" Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020  και ώρα 15:30 μ.μ., ο κ. Βασίλειος Χαλβατζής θα υποστηρίξει δημόσια, ενώπιον της Τριμελούς Συμβουλευτικής Επιτροπής, τη μεταπτυχιακή του εργασία με τίτλο " Το μνημείο ως αντικείμενο έρευνας και διδασκαλίας: το Ηρώον του Ιάσμου",στην αίθουσα "πολλαπλών χρήσεων" του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ.

Η υποστήριξη είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Παρουσίαση μεταδιδακτορικής έερυνας του Διονύσιου Τσεντικόπουλου.

Την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου και ώρα 9.00 π.μ. ο κ. Διονύσιος Τσεντικόπουλος θα παρουσιάσει στο Εργαστήριο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Ερευνών τα αποτελέσματα της μεταδιδακτορικής  έρευνας που εκπόνησε κατά το διάστημα 2018-2020 με τίτλο: «Τέχνη και καλλιτέχνης στην περίοδο των Παλαιολόγων. Εικονολογική και καλλιτεχνική προσέγγιση στο ζήτημα των νοοτροπιών».

Ημερομηνία Τελετής Ορκωμοσίας των Αποφοίτων του ΠΜΣ.

Προς τους μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον κύκλο των μεταπτυχιακών τους σπουδών,

Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή της ορκωμοσίας των αποφοίτων του ΠΜΣ "Σπουδές στην  Τοπική Ιστορία- Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις" του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ., θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Συνέλευσης του Τμήματος, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 11:30 π.μ, στην αίθουσα "πολλαπλών χρήσεων" του Τμήματος.

Η Γραμματεία του ΠΜΣ
Φίλιου Βασιλική,
Φωτιάδου Ματίνα

Pages

University web services

External web services

Contact us

Department of History and Ethnology

Panagi Tsaldari 1
Komotini, 69100

Τel: 25310-39462
Fax: 25310-39483

Email: secr@he.duth.gr

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.