Ανακοινώσεις Μεταπτυχιακών Σπουδών

Ανακοινώσεις μεταπτυχιακού προγράμματος

Υποστήριξη διδακτορικής διατριβής

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 12:00, ο υποψήφιος διδάκτορας κ. Δημήτριος Κασαπίδης θα υποστηρίξει ενώπιον της Επταμελούς Εξεταστικής Επιτροπής, τη διδακτορική διατριβή του με θέμα «Το Νεκροταφείο της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας Ξάνθης (1850-1950). Ιστορία – τέχνη – προσωπογραφία».
Η υποστήριξη θα πραγματοποιηθεί με το σύστημα τηλεδιάσκεψης «ePresence».

Διαδικτυακή εκδήλωση για την απόσυρση των Προγραμμάτων Σπουδών Ιστορίας (2018-19)

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και ώρες 19.00-21.00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συζήτηση με θέμα την αιφνιδιαστική απόσυρση από το Υπουργείο Παιδείας των Προγραμμάτων Σπουδών Ιστορίας (2018-19), χωρίς αξιολόγηση ή πιλοτική εφαρμογή και η επιστροφή στα αναλυτικά προγράμματα του 2002-03. Διοργανωτές είναι ο  Όμιλος για την Ιστορική Εκπαίδευση στην Ελλάδα, το ΠMΣ Ιστορική Έρευνα – Διδακτική και Νέες Τεχνολογίες του Ιονίου Πανεπιστημίου και το Περιοδικό Νέα Παιδεία.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, και ώρα 18:15 μ.μ., η μεταπτυχιακή φοιτήτρια κα Μαρία Αλεξίου θα παρουσιάσει  ενώπιον της τριμελούς εξεταστικής επιτροπής της την μεταπτυχιακή της εργασία με τίτλο «Οι Σαράντα Εκκλησίες της Ανατολικής Θράκης στις Ηθογραφίες του Πολύδωρου Παπαχριστοδούλου». Η υποστήριξη της μεταπτυχιακής εργασίας θα πραγματοποιηθεί με διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e:Presence.

Ανακοίνωση για την υποστήριξη μεταπτυχιακής εργασίας.

   Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 17.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί, μέσω Συστημάτων Τηλεδιάσκεψης (Synergia), η παρουσίαση και υποστήριξη της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής εργασίας του κ. Δημητρίου Μπογδάντσαλη με θέμα "Οι Γότθοι στη Θράκη και οι σχέσεις τους με το Βυζάντιο".
                                                            Ο Επιβλέπων
                                                        Γεώργιος Χαριζάνης
                                               Επίκουρος Καθηγητής Βυζαντινής Ιστορίας

Σελίδες

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.