Ανακοινώσεις Μεταπτυχιακών Σπουδών

Ανακοινώσεις μεταπτυχιακού προγράμματος

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, και ώρα 18:15 μ.μ., η μεταπτυχιακή φοιτήτρια κα Μαρία Αλεξίου θα παρουσιάσει  ενώπιον της τριμελούς εξεταστικής επιτροπής της την μεταπτυχιακή της εργασία με τίτλο «Οι Σαράντα Εκκλησίες της Ανατολικής Θράκης στις Ηθογραφίες του Πολύδωρου Παπαχριστοδούλου». Η υποστήριξη της μεταπτυχιακής εργασίας θα πραγματοποιηθεί με διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e:Presence.

Ανακοίνωση για την υποστήριξη μεταπτυχιακής εργασίας.

   Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 17.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί, μέσω Συστημάτων Τηλεδιάσκεψης (Synergia), η παρουσίαση και υποστήριξη της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής εργασίας του κ. Δημητρίου Μπογδάντσαλη με θέμα "Οι Γότθοι στη Θράκη και οι σχέσεις τους με το Βυζάντιο".
                                                            Ο Επιβλέπων
                                                        Γεώργιος Χαριζάνης
                                               Επίκουρος Καθηγητής Βυζαντινής Ιστορίας

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, και ώρα 11:00 π.μ., ο μεταπτυχιακός φοιτητής κ. Ευριπίδης Κόρκας θα παρουσιάσει  ενώπιον της τριμελούς εξεταστικής επιτροπής την μεταπτυχιακή του εργασία με τίτλο «Το βασίλειο των Οδρυσών από τον 5ο αι. π.Χ. μέχρι τον 1ο αι. και οι σχέσεις του με τις ελληνικές πόλεις». Η υποστήριξη της μεταπτυχιακής εργασίας θα πραγματοποιηθεί με διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας synergia.edu.duth.gr.

Σελίδες

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Δ.Π.Θ.

Επικοινωνία

Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας

Παναγή Τσαλδάρη 1
Κομοτηνή, 69100

Τηλ: 25310-39462
Fax: 25310-39483

Email: secr@he.duth.gr

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.