Διευκρινήσεις για τις δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2017-2018

Οι εγγραφές και οι δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 πρέπει να γίνουν ηλεκτρονικά από τη Παρασκευή 20 ως και τη Τρίτη  31 Οκτωβρίου 2017 με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στην παρακάτω διαδικτυακή πύλη του Πανεπιστημίου: https://unistudent.duth.gr
 Στη δήλωση των μαθημάτων κάθε φοιτητής/φοιτήτρια πρέπει να δηλώσει,
1.       τα μαθήματα (υποχρεωτικά και επιλεγόμενα) του χειμερινού εξαμήνου τα οποία οφείλει και στα οποία επιθυμεί να εξεταστεί,
2.       τα μαθήματα του εξαμήνου στο οποίο φοιτά και,
3.       την ξένη γλώσσα που παρακολουθεί.
Ειδικότερα, οι φοιτητές/φοιτήτριες του 3ου εξαμήνου μπορούν να δηλώσουν, εκτός από όλα τα οφειλόμενα, τα έξι (6) υποχρεωτικά μαθήματα του 3ου εξαμήνου του ενδεικτικού προγράμματος σπουδών και, επιπλέον, την ξένη γλώσσα.
Οι φοιτητές/φοιτήτριες του 5ου και του 7ου εξαμήνου μπορούν να δηλώσουν, εκτός από τα οφειλόμενα, εφτά (7) το πολύ ΝΕΑ μαθήματα και, επιπλέον, την ξένη γλώσσα.
Οι φοιτητές/φοιτήτριες που βρίσκονται εκτός κύκλου σπουδών («επί πτυχίω» >=8ου  εξαμήνου) μπορούν να δηλώσουν, εκτός από τα οφειλόμενα χειμερινού και εαρινού εξαμήνου, δεκατέσσερα (14) νέα το πολύ μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου και, επιπλέον, την ξένη γλώσσα.
Όσοι φοιτητές κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus δεν μπορούν να δηλώσουν ΝΕΑ μαθήματα.  Πρέπει όμως να κάνουν την εγγραφή τους στο χειμερινό εξάμηνο και να δηλώσουν τα οφειλόμενα μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου 2018.
Όσοι φοιτητές δεν οφείλουν μαθήματα, αλλά εκκρεμεί μόνον η υποστήριξη της πτυχιακής τους εργασίας πρέπει να κάνουν εγγραφή στο χειμερινό εξάμηνο και να υποβάλουν κενή δήλωση μαθημάτων.
Επισημαίνονται τα εξής:
1.       Δεν πρέπει να εισέρχεστε στην εφαρμογή unistudent κατά τις πρωινές ώρες από τις 8.30 ως τις 10.00 των εργάσιμων ημερών, επειδή στο παραπάνω χρονικό διάστημα πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης του πληροφοριακού συστήματος.
2.       Πρέπει απαραιτήτως να εκτυπώνετε το αποδεικτικό εγγραφής που εκδίδει αυτόματα το σύστημα, στο οποίο εμφαίνεται ότι η εγγραφή και η δήλωση έγινε επιτυχώς.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών και τα μαθήματα σας παρακαλούμε να απευθύνεστε στους συμβούλους σπουδών, κα. Νόρα Ναξίδου και κ. Βασίλη Δαλκαβούκη.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ: Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν για ξένη γλώσσα τα ΑΓΓΛΙΚΑ ή τα ΙΤΑΛΙΚΑ.

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Δ.Π.Θ.

Επικοινωνία

Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας

Παναγή Τσαλδάρη 1
Κομοτηνή, 69100

Τηλ: 25310-39462
Fax: 25310-39483

Email: secr@he.duth.gr

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.