Σεμινάρια - Διαλέξεις - Ομιλίες - Εκθέσεις

Ομιλία του καθηγητή Νεότερου Ελληνισμού του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας San Dieg

Θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς,στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας, να παρευρεθείτε στην ομιλία του καθηγητή Νεότερου Ελληνισμού του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας San Diego, Thomas Gallant, την Τρίτη 25 Απριλίου, ώρα 18:30 στο Bar Οκτώ (Λεωφ. Βασιλέως Παύλου 23, απέναντι από το Ρολόι, Κομοτηνή), με τίτλο:
       Greece's Two Fins-des-Siècles

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κ. Μ. Γ. ΒΑΡΒΟΥΝΗΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

Στις 30 Μαρτίου 2017, ο Πρόεδρος του ΤΙΕ καθηγητής κ. Μ. Γ. Βαρβούνης, στα πλαίσια ειδικής τιμητικής εκδηλώσεως που έγινε στην αίθουσα τελετών του πανεπιστημιακού εντευκτηρίου, στο Βουκουρέστι, αναγορεύθηκε επίτιμος καθηγητής τoυ Τμήματος Κλασικής και Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου, από τον Κοσμήτορα της Σχολής καθηγητή κ.

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ "GIUSEPPE SCIACCA" ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. Μ. Γ. ΒΑΡΒΟΥΝΗ

Την τελευταία μέρα του Διεθνούς Συνεδρίου για τους Πομάκους της Θράκης, που διεξήχθη στην Κομοτηνή από 17 ως 19 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε και η απόδοση στον Καθηγητή κ. Μ. Γ. Βαρβούνη, Πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του πανεπιστημίου μας, του Διεθνούς Βραβείου "Giuseppe Sciacca" για τον πολιτισμό, μετά από απόφαση της κριτικής επιτροπης του βραβείου, η έδρα του οποίου είναι στην Πόλη του Βατικανού, όπου και συνήθως πραγματοποιούνται οι βραβεύσεις. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, η απονομή του βραβείου για το 2017 στον κ.

Σελίδες

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Δ.Π.Θ.

Επικοινωνία

Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας

Παναγή Τσαλδάρη 1
Κομοτηνή, 69100

Τηλ: 25310-39462
Fax: 25310-39483

Email: secr@he.duth.gr

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.