Ανακοινώσεις Προπτυχιακών Σπουδών

Ανακοινώσεις προπτυχιακού προγράμματος

Ανακοίνωση για την αξιολόγηση των μαθημάτων από τους φοιτητές

Προκειμένου να γίνει η αξιολόγηση των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2019 – 2020, παρακαλούνται οι φοιτητές του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, να πραγματοποιήσουν από 18 Νοεμβρίου 2019 έως 15 Δεκεμβρίου 2019, αξιολόγηση των μαθημάτων τα οποία διδάσκονται.
Η διαδικασία της αξιολόγησης είναι ουσιαστική για την αξιολόγηση και την πιστοποίηση του προγράμματος σπουδών του Τμήματος και για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι φοιτητές να συμμετέχουν σε αυτήν.

Ενημέρωση φοιτητών Δ εξαμήνου

Την Τετάρτη 6/3 στις 12:00 στην αίθουσα Β θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των φοιτητριών και των φοιτητών του Δ εξαμήνου για την επιλογή κατεύθυνσης και τον τρόπο επιλογής μαθημάτων για τα υπόλοιπα εξάμηνα των σπουδών τους.
Οι σύμβουλοι σπουδών
Βασίλης Δαλκαβούκης, Αναπληρωτής Καθηγητής
Ελεωνόρα Ναξίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια

Αναβολή και αναπλήρωση μαθημάτων κ. Παληκίδη

Τα μαθήματα της Δευτέρας και Τρίτης 8 & 9 Οκτωβρίου 2018 με τίτλους ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ δεν θα πραγματοποιηθούν. Θα αναπληρωθούν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ως εξής:
·         ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, 12.00-15.00, αίθουσα Β΄
·         ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, 15.00-17.00, αίθουσα Β’ (το μάθημα θα τελειώσει νωρίτερα, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή στην ημερίδα και την τελετή αναγόρευσης του ΤΙΕ)

Ανακοίνωση για το μάθημα «Σχεδιασμός και εφαρμογή ψηφιακών διδακτικών σεναρίων»

Οι παραδόσεις του μαθήματος «Σχεδιασμός και εφαρμογή ψηφιακών διδακτικών σεναρίων» θα ξεκινήσουν αύριο 2/10/2018 στις 15:00 στο Εργαστήριο Τεχνολογίας, Έρευνας και Εφαρμογών στην Εκπαίδευση (αίθουσα Η/Υ του Τμήματος).
Το μάθημα κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος εντάσσεται στη ζώνη των ελευθέρων επιλογών και απευθύνεται σε φοιτητές του 5ου και του 7ου εξαμήνου.  Οι φοιτητές που θα επιλέξουν το μάθημα οφείλουν να παρακολουθήσουν τουλάχιστον τα 2/3 των παραδόσεων.
Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί μέσω γραπτών εργασιών (διδακτικά σενάρια).

Σελίδες

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Δ.Π.Θ.

Επικοινωνία

Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας

Παναγή Τσαλδάρη 1
Κομοτηνή, 69100

Τηλ: 25310-39462
Fax: 25310-39483

Email: secr@he.duth.gr

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.