Ανακοινώσεις

Ομιλία με θεμα «Από τον Νέστο στη Βιστωνίδα με ένα βυζαντινό δρόμωνα»​ (κ. Καλλιντζή) (8.6.17.)

Tην Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 και ώρα 7.30 στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί η πέμπτη εκδήλωση του Επιμορφωτικού κύκλου ομιλιών με θέμα τη Βυζαντινή Θράκη, που διοργανώνουν το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, η Εφορεία Αρχαιοτήτων και το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ. 
 
Ομιλήτρια θα είναι η κα Κωνσταντίνα Καλλιντζή, Αρχαιολόγος, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης. Το θέμα της εισήγησης της θα είναι: «Από τον Νέστο στη Βιστωνίδα με ένα βυζαντινό δρόμωνα»​.

Eκδήλωση με τίτλο "Ο ‘παράξενος’ Τούρκος ποιητής Ορχάν Βελή Κανίκ", 31.5.17.

Η Τουρκική Κατεύθυνση του τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξεινίων Χωρών σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο Ο ‘παράξενος’ Τούρκος ποιητής Ορχάν Βελή Κανίκ', η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 2  του Τμήματος την Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 και ώρα 7 μ.μ.

Αρχαιολογική εκδρομή στα Άβδηρα, στο Μοναστήρι Αρχαγγελιώτισσας και στο Μοναστήρι Καλαμούς (Ξάνθη), 12.5.17.

Θα διεξαχθεί αρχαιολογική εκδρομή στις 12.5.17. με επισκέψεις στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο Αβδήρων, στο Μοναστήρι Αρχαγγελιώτισσας και στο Μοναστήριο Καλαμούς (Ξάνθη).  Θα φύγει το λεωφορείο στις 09.00 από την είσοδο της Παλαιας Νομικής (του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, δηλαδή, δίπλα στο περίπτερο) και προβλέπεται να γυρίσει στις 16.00 το αργότερο.  Το κόστος θα είναι Ε 10.00 και οι θέσεις είναι 15.  Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την κ. Ευγενία Κουρουνιώτη (695 173 6376).

Φορείς στην Αγγλία για πιθανούς συμμετέχοντες στο πρόγραμμα πρακτικών Erasmus+

Στο πλαίσιο του προγράμματος πρακτικών δύο φορείς στην Αγγλία βρίσκονται στη θέση να προσφέρουν στους/στις φοιτητές/τριες μας θέση πρακτικής.  Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να στείλουν βιογραφικό στα αγγλικά, αλλά και γράμμα που να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους θέλετε να συμμετάσχετε στην πρακτική στο σχετικό φορέα, αλλά και την περίοδο που επιθυμείτε να την διεξαγάγετε , στην κ.

Σελίδες

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Δ.Π.Θ.

Επικοινωνία

Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας

Παναγή Τσαλδάρη 1
Κομοτηνή, 69100

Τηλ: 25310-39462
Fax: 25310-39483

Email: secr@he.duth.gr

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.